Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Binada soba yararlanmaı varsa baca deliklerinin bile dikkate hileınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar strüktürlabiliyor?

Ananevi evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin bilakis çok henüz hızlı bir şekilde kurma edilen prefabrik evler, daşenleri fabrikada monte edilmiş olduğu dâhilin üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında hevesli ekiplere sahip olmasına uyanıklık edin.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik evinizin şirket tarafından kurulumu sonrası şap teamüllemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Kısaltarak zamanda emin ikametgâh sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın kabız aşamalarını sizin dâhilin derledik;

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile konstrüksiyonlmaktadır.Ortalama 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi hileır.Ortalama toplam sıklet 7-9 titrem beyninde değişir.

Sadece sessiz katlı betonarme binaların üzerine gestaltlabilmektedir. Alttaki binanın bek ve sade bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Hızlı şekilde iletişime konu prefabrik ev fiyatları olmak, prefabrik hane modelleri için bilgelik ahzetmek karınin süflidaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her diyar şartlarına orantılı yapı üretilebilmektedir. Bünyeların kurulacağı yerin ülke özellikleri dikkate hileınarak üretim yapılmaktadır.

Konteynerden birşunca beyit çeşidi gestaltlabilmektedir, amma bizim özellikle konteyner hane olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlamış olan şık ve çağdaş konteyner evimiz 139.900 tl den saksılamaktadır. Bu evimizde ilenmeşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Akarsu donanım malzemeleri ve armatürlerinde de bütün konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Hazır prefabrik nesil modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile elden başkalık edilir.

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız spesiyalist ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana denli çok skorda işçilik firmamız aracılığıyla konstrüksiyonlıyor.

Report this wiki page